Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Araştırma Merkezimiz Çalışmalarına Devam Ediyor

21.01.2016
Üniversitemiz Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (ADUKSAM) ve İncirliova Belediyesi işbirliğiyle “Trafik Güvenliği, Madde Bağımlılığının Önlenmesi ve Gençlerin Suçlardan Korunması” konulu eğitim çalışması, 19 Ocak 2016 tarihinde İncirliova TED Ege Koleji'nde gerçekleşti.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ile İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleşen etkinliğe İncirliova Belediye Başkanı Gürşat KALE, ADUKSAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayten CAN, TED Ege Koleji Müdürü Ahmet ŞABA ile kolejde öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan açılış konuşmalarında ADUKSAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayten CAN, Adnan Menderes Üniversitesi ailesi olarak gençlerin en iyi şekilde geleceğe hazırlanmaları için sadece üniversite öğrencilerine değil, tüm gençlere yönelik çalışmalar yapmayı amaçladıklarını dile getirdi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat KALE ise gençlerin ölümüyle sonuçlanan motosiklet kazalarının önlenmesi ve bu konuda gençlerin bilinçlendirilmesi amacıyla bu eğitim çalışmasını yaptıklarını ifade ederek bu eğitimlerin devam edeceğini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından Aydın İl Emniyet ve İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından Çocuk Şube Müdürlükleri ve Çocuk Suçluluğu, Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Suç Önleme ve Suçtan Kaçınma, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüklerinin Görev ve Faaliyetleri ve Trafik Güvenliği konularında sunumlar yapılarak öğrencilerin soruları cevaplandı.

Eğitim çalışması, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat KALE’nin eğitimcilere Teşekkür Belgesi vermesi ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN