Araştırma Görevlimiz, “Engelli Kadın Kimdir?” Çalıştayına Katıldı

23.03.2023
Hemşirelik Fakültesi Doğum-Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı’nda görev yapan Arş. Gör. Dr. Tuğba Dündar, Engelli Kadın Derneğinin Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye Ofisi ile birlikte yürüttüğü “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İçin Güçlü Sivil Alan” projesinin bir parçası olarak 17-19 Mart 2023 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen çalıştayın sağlık tematik alanında kolaylaştırıcı olarak görev aldı.

Arş. Gör. Dr. Tuğba Dündar, ülkemizin farklı illerinden gelen, engel tipleri açısından farklılıklar gösteren engelli derneklerini temsil eden katılımcılarla sağlık tematik alanı üzerine oturumlar gerçekleştirerek, engelli kadınların sağlık hizmeti seçimi-alımı sırasında yaşadıkları sorunların belirlenmesi ve toplumsal cinsiyet bağlamında değerlendirilmesi hususunda destek verdi.

Arş. Gör. Dr. Tuğba Dündar’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.