Arama Kurtarma Ekibimiz Deprem Bölgesinde

09.02.2023
Merkez üssü Kahramanmaraş olan Gaziantep, Hatay, Malatya, Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman illerinde de hissedilen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası, Üniversitemizde başlatılan çalışmalar kapsamında ADÜ Arama-Kurtarma Ekibimiz, 6 Şubat 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörlük Binası önünden afet bölgesine hareket etmişti.

Üniversitemiz Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) Müdürlüğü bünyesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'in talimatları ve desteğiyle oluşturulan Arama-Kurtarma Ekibi, İşyeri Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nadir Savaş Öter başkanlığında afet bölgesinde arama-kurtarma çalışmalarına devam ediyor.