Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

APHRODISIAS YENİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

17.05.2018
Aydın Valiliği tarafından 2018 yılının “Aphrodisias Yılı” ilan edilmesiyle, antik kentte farklı etkinlikler hayata geçirilmeye başlandı.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, “Reklamda Yaratıcılık” dersi kapsamında Aphrodisias’ı ziyaret etti. Önce Aphrodisias’ı gezen, daha sonra da antik tiyatroda yaratıcı düşünce üzerine ders gören öğrenciler, derslerini beyin fırtınası tekniğini uygulamaya geçirerek sonlandırdı.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İçten Duygu Çallı; “Yaratıcı düşünce; sanattan, hikayelerden, mitolojiden beslenir. Bu bağlamda Aydın, oldukça zengin bir kültürel mirasa sahip. Yaratıcı düşüncenin filizlendiği, beslenip hayata geçirildiği bu bereketli topraklar şimdi öğrencilerimizi ağırlıyor. Aphrodisias Yılı etkinlikleri kapsamında dersimizi bu muazzam antik kente taşımaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Üniversitemizin Aphrodisias Yılı için hazırladığı açıkhava dersleriyle başlayan etkinlikler, 2018 yılı sonuna kadar devam edecek.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN