Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Android Tabanlı Resmi Mobil Uygulaması, ADÜ Ailesinin Hizmetine Giriyor

16.02.2017
Üniversitemizin resmi mobil uygulaması olan ADUMOBİL, ADÜ (Adnan Menderes Üniversitesi) ailesinin hizmetine girerek Üniversitemiz olanaklarına daha hızlı ulaşılmasını sağlayacak.

Üniversitemiz, ADUMOBİL ile tüm otomasyonlarını mobil cihazlara taşıyarak öğrencilerimiz ve personelimizin Üniversitemiz ile ilgili tüm bilgilere anında ulaşabilmesine olanak tanıyacak. Bununla beraber ADUMOBİL ile yer ve zaman kavramlarını da değiştiren Üniversitemiz, tüm kullanıcıların diledikleri yer ve zamanda üniversitemizin sunduğu imkânlardan faydalanarak sunulan hizmetleri daha verimli kullanmalarına fırsat verecek.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Yazılım Geliştirme Grubunca “Adnan Menderes Üniversitesi Android Mobil Uygulaması” olarak geliştirilen ADUMOBİL,  Google Play’de “Adnan Menderes Üniversitesi ADUMOBİL” araması ile ya da  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adu.mobil linkinden direk uygulamaya ulaşıp indirilebiliyor.

Öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz için geliştirilen ADUMOBİL uygulamasının ilk versiyonunda, Üniversitemizden yapılan duyurular, haberler, yemek listesi, Üniversitemiz yerleşkesindeki akademik ve idari birimlerimizin konumlarının harita üzerinde görüntülenebileceği Üniversitemiz birimleri ulaşım bilgileri, anlık bildirim ve ileti alma, görüş-öneri-talep bildirimlerinde bulunabilme, Üniversitemiz Akademik takvimi gibi sekmeler bulunuyor. Öğrencilerimiz ADUMOBİL uygulamasıyla ders başarı ve sınav notlarını görüntülerken, Haftalık-Saatlik Ders Programı, sınav takvimi ve programını görebilecek, derslik–şube konum bilgilerine harita üzerinden ulaşabilecek, kütüphane borç bilgisini sorgulayabilecek. Öğrencilerimizin yanı sıra Üniversitemiz öğretim elemanları ve idari personelinin de bir çok ihtiyacına cevap veren ADUMOBIL uygulamasıyla, personelimiz özlük ve izin kullanım bilgilerine ulaşabilirken, öğretim elemanlarımız ayrıca haftalık-saatlik  ders programını ve F1 formu özeti (Ek ders saat-ücret) bilgilerini de görüntüleyebilecek.

Tüm hakları Üniversitemize ait olan ve https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adu.mobil adresinden ulaşılabilen ADUMOBIL uygulamasının, önümüzdeki günlerde geliştirilecek yeni versiyonlarında öğrencilerimiz ve personelimizin ihtiyaçları göz önüne alınıp planlanan diğer özellikler de eklenerek IOS (Iphone-Ipad) cihazlar için de geliştirme yapılacak.  

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN