“Anadolu’dan El Sanatı” Resim Sergisi Açıldı

01.03.2019
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Gözde Erkan’ın “Anadolu’dan El Sanatı” adlı resim sergisinin açılışı, 25 Şubat 2019 tarihinde Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Üniversitemiz personelinin yanı sıra öğrencilerinin de katıldığı açılışa, sanatseverler ve Aydın halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Eserlerinde; tuval üzerine kilim, halı, deri, kök boya ve bitkisel ürünleri kullandığını ifade eden Öğr. Gör. Gözde Erkan; “Yirmi iki eserden oluşan sergimiz Anadolu’yu yansıtıyor. Birçok eserimizde deriyi ana figür olarak kullandım. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

El sanatlarını topluma sevdirmek istediğini belirten Öğr. Gör. Gözde Erkan’ın Anadolu’dan El Sanatı adlı resim sergisi, 6 Mart 2019 tarihine kadar Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilir.