Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Anadolu Ajansı Fotoğraflarıyla 15 Temmuz Sergisi Açılışı Gerçekleşti

14.07.2020
Anadolu Ajansı Fotoğraflarıyla 15 Temmuz Sergisi’nin açılışı, 14 Temmuz 2020 tarihinde Rektörlük Binası protokol girişinde gerçekleşti.

Açılışa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cumali Öksüz, Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Mehmet Aydın, Anadolu Ajansı Aydın Büro Temsilcisi Ferdi Uzun, birim amirleri ve personelimiz katıldı.

Türkler Geçmişteki Dirayetli, Vakur Duruşunu 15 Temmuz’da da Gösterdi

Sergi açılışını gerçekleştiren Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Dördüncü yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle sergimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşarken, diğer tarafta dünyada eşine rastlanmayan bir direnişe imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Türkler geçmişte göstermiş oldukları dirayetli, vakur duruşunu 15 Temmuz 2016 yılında da göstermiştir. Allah bayrağımızı, devletimizi, ezanımızı daim kılsın.” sözlerinin ardından şehitlerimize rahmet, gazilerimizi minnet ile andı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti İlelebet Payidar Kalacaktır

Hiçbir terör örgütünün gücünün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden daha büyük olmadığını vurgulayan Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Bayrağınız yoksa siz de yoksunuz, vatanınız yoksa siz de yoksunuz.’ bizim şiarımız budur. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır.” dedi ve Anadolu Ajansı'nın göstermiş olduğu özverili çalışmalarla çekmiş oldukları fotoğrafları sergilediğimizi belirterek kendilerine teşekkür etti.

Üniversitemiz Devlet Konservatuarı'nın hazırlamış olduğu 15 Temmuz Marşı eşliğinde sergi gezildi. Sergi, 20 Temmuz 2020 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN