Amerika' da Fizyoterapi Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

25.01.2022
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından 21 Ocak 2022 tarihinde “Amerika’da Fizyoterapi” adlı etkinlik çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Dinçer Cüre’nin organize ettiği etkinliğe, Amerika Birleşik Devletleri, New York Eyaletine bağlı Buffalo şehrindeki Özel Brierwood Physical Therapy Kliniği'nin sahibi Dr. Fzt. Anthony Sterlace ve stajyer öğrencisi katılım gösterdi.

Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO öğretim elemanları ve Fizyoterapi Programı öğrencilerinin katıldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Dinçer Cüre’nin simültane tercüme ettiği toplantıda, Dr. Fzt. Anthony Sterlace, A.B.D.’de hastaların fizyoterapi hizmetlerine nasıl ulaştıklarını, Covid-19 pandemisinin tedavi planlarına etkisini ve tedavi presiplerini anlattı.

Dr. Fzt. Anthony Sterlace, önlisans Fizyoterapi öğrencilerine önerilerde bulunarak öğrencilerin ve öğretim elemanlarının sorularını cevapladı.