Altınokta Körler Derneği Başkanından Rektörümüze Ziyaret

17.06.2019
Altınokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, 17 Haziran 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Özen, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i tebrik ederek, Rektörlük görevinin Aydın halkı ve Üniversite için hayırlı olmasını diledi. Bayram Özen; dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e, Aydın halkıyla bütünleşmeyi amaçlayan etkinliklere vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplumumuzda ve eğitim hayatında engelli gençlerin aktif rol oynamasının önemini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, engelli ve gönüllü yurttaşlarla bir araya gelerek, Aydın halkı ile bütünleşmeyi amaçlayan sanatsal, kültürel ve eğitici faaliyetleri içeren çalışmalar içinde olduklarını aktardı.