Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aktif Yaşam Bisiklet Turu Düzenlendi

27.05.2022
Nazilli Kaymakamlığı koordinatörlüğünde Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) organize ettiği Aktif Yaşam Bisiklet Turu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Programı kapsamında düzenlendi.

Etkinlik; Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO öğretim elemanları, Sümer Kampüs’de eğitim alan üniversite öğrencileri, Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü üyelerinin ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 Etkinliğin gerçekleştirilmesinde Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Nazilli Kızılay Şubesi, Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü de destek verdi.

İki etaptan oluşan Aktif Yaşam Bisiklet Turu, 1. parkuruna Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü önünden başlandı. İsabeyli’de Devlet Yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin katılımı ile Aktif Yaşam Bisiklet Turu parkurunun 2. etabı gerçekleşti. 100’e yakın katılımcının olduğu etkinliğe; İsabeyli Mahallesinde jandarma motosikletli asayiş timleri, Dallıca bölgesi ve Nazilli merkezde de yunus polisleri ve trafik polisleri siren sesleri ile yol güvenliği sağlayarak eşlik etti. 

  Aktif Yaşam Bisiklet Turu Sümer Mahallesinde bulunan Üniversitemiz Sümer Kampüsünde son buldu.  Parkuru tamamlayan tüm katılımcılara ve halka Kızılay tarafından çay, çorba ve su ikramı yapıldı. 

Katılımcıların keyif aldığı organizasyonun bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getirilmesi temennisi ile program sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN