Aksoy Ailesinden Rektörümüze Ziyaret

06.04.2018
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde bir süre tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ve geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Yücel Aksoy’un eşi Nusret Aksoy kızı ve damadı Sevin – Kamil Yavaş ile 3 Nisan 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Uygulama ve Araştırma Hastanemizde gördükleri tedavi süresince Hastanemizden ve personelimizin yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti ifade eden Aksoy, eşinin anısına Hastanemizde bir odayı tefriş ederek cihaz bağışında bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ziyaretin kendisini oldukça memnun ettiğini belirterek konuklarla bir süre sohbet etti. Merhum Aksoy’un isminin Hastanemizle birlikte yaşayacağını vurgulayan Rektörümüz, yapılan hayrın önemine dikkat çekti.

Ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Nusret Aksoy’a Üniversitemiz hediye paketi ve fincan takımı hediye etti.