Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’yi Kampüsümüzde Ağırladık

10.10.2022
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, 7 Ekim 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ekosistem toplantıları kapsamında Aydın’a düzenlediği ziyarette, Üniversitemiz kampüs alanını gezerek ADÜ Teknokent alanına ziyarette bulundu. AİSYEM Konferans salonunda Teknokentte bulunan firmalarla da biraraya gelen İleri, daha sonra Aydın’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin Üniversitemize gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve AK Parti Aydın Teşkilatı da katıldı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederken; Üniversitemiz ve Teknokent ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin bölgenin yükselen bir değeri olduğunu ifade eden Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, şehre büyük bir katma değer sağladığını belirterek üniversitenin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. 

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'i makamında ziyaretinin ardından kampüs alanını da gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, ziyaret sonrası "Kampüse Hoş geldin" standını gezerek öğrencilerle sohbet etti. Üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin faaliyetleriyle ilgili bilgi alan İleri, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Aydın Gençlik Merkezi'ndeki öğrencilerin düzenlediği müzik dinletisine de katılan İleri, öğrencileri tebrik ederek yeni akademik yılda başarılar diledi. Buradan Teknokent alanını ziyaret eden AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri burada firma sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra ADÜ Teknokent Müdürü Prof.Dr. Cemal İyem, Teknoloji Geliştirme Bölgesinde faaliyette olan firmalar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Programın son bölümünde AİSYEM Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya gelen İleri, ‘Ekosistem’ konulu verdiği konferansın ardından kampüs alanından ayrıldı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN