Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ve Beraberindeki Heyet Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

03.04.2023
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Toker, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’e 3 Nisan 2023 tarihinde tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’i tebrik ederek, yeni görevinin hem Üniversitemiz hem de İlimiz için hayırlı olmasını diledi. AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Toker; ilimizin en güzide kurumları arasında yer alan Üniversitemizin gelişimi için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bana layık görülen bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek, Üniversitemiz ve Aydın’ımızın gelişimi için çalışacağız.” dedi.

Ziyaret iyi dileklerin ve başarı temennilerinin aktarılmasının ardından sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN