AİSYEM ve BİGG SEA İşbirliğinden Genç Girişimcilere Tam Destek

18.05.2016
Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) ve TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı (BiGG) Uygulayıcısı BiGG SEA işbirliğiyle yüzde yüz hibe desteği alarak şirket kurmak isteyen girişimcilere yönelik bilgilendirme toplantısı 17 Mayıs 2016 tarihinde AİSYEM Konferans Salonunda gerçekleşti.

Toplantıya, Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Teknoloji Transfer Ofisinden (EBİLTEM TTO) Uzman Naime Aydın konuşmacı olarak katıldı. Aydın, Üniversitemiz lisans son sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle şirketleşmek isteyen akademik personele hitap eden program hakkında detaylı bilgiler verdi.

Akademisyen, öğrenci ve iş fikri olanların katılımıyla gerçekleşen toplantı katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla son buldu.