Moderatörlüğünü AİSYEM Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz’ın yaptığı panele konuşmacı olarak Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Gökhan Önal, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Renan Tunalıoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Ersel Yılmaz katıldı. İki etaptan oluşan panelde akademisyenler, uzmanlık alanlarıyla ilgili sorulara açıklık getirdi. Yapay zeka, hayvan besleme, beslenme hastalıkları, tarım politikası ve tarımsal yapılar hakkında bilgiler veren hocalarımız, ulusal ve uluslararası alanda yaptıkları projelerden bahsetti.
Öğrencilerimizin ülkemizdeki et üretim sistemi hakkındaki sorularını yanıtlayan panelistler, Ülkemizdeki beyaz et üretim sistemlerinin Avrupa ülkelerinden daha modern olduğunu ve ürettiğimiz beyaz etin dünyada 7.sırada olduğunu söyledi. Bununla beraber bu konularda bilgi kirliliğinin çok olduğunu vurgulayan öğretim üyelerimiz, medyadaki her söylenilenin bizi tavuk, kırmızı et, yumurta vb. ürünleri tüketmekten alıkoymaması gerektiğinin altını çizdiler.
Etkinlik, AİSYEM Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz’ın, katkılarından dolayı akademisyenlere teşekkür ederek hediye paketi vermesi ile son buldu.
Rektörümüz, Koçarlı MYO Bitkisel Üretim Laboratuvarı’nın Açılışını Gerçekleştirdi
Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Büyük Bir Coşkuyla Uğurladı
Çine Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu
Psikoloji Bölümü Öğrencileri, Akademik Çalışmalarını Sempozyumda Sunma İmkânı Buldu
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’ten Türkiye Beyazay Derneği Aydın Şubesi’ne Ziyaret
İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında Eğitimler Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK-1001 Projesine Destek
ADÜ, NAFSA 2025 San Diego’ya Uluslararası Vizyonuyla Damga Vurdu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu