Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

AİSYEM Konferanslarında Reklamcılık Sektörü Masaya Yatırıldı

14.12.2017
AİSYEM tarafından organize edilen Cinfikir Ajans Genel Müdürü Taylan Kozacıoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı Reklamcılık Sektöründe Kariyer Planlaması Ve Girişimcilik Fırsatları konulu konferans 13 Aralık 2017 tarihinde AİSYEM Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Konferansta yaptığı konuşmada Taylan Kozacıoğlu, sektörde çalışarak edindiği deneyimi kendi reklam şirketini kurarak devam ettirdiğini belirterek, şirketinin geleceğe yönelik büyüme ve yatırım stratejilerinden bahsetti. Taylan Kozacıoğlu, “Aydın reklamcılık alanında hızla gelişen ve dünyadaki benzer sektörlerle rekabet yeteneğine sahip bir konumdadır. Üniversite öğrencileri olarak kariyerlerinizi uzun döneme odaklanarak değil, karşılaştığınız fırsat ve sahip olduğunuz potansiyelleri düşünerek planlamalısınız. Bu kapsamda kariyerinizi ve iş başarınızı daha da arttırmak istiyorsanız, sosyal Network’ünüze odaklanmalısınız. Sosyal ağlarınız ve akıllı teknolojiler konusundaki becerilerinizi geliştirdiğiniz ölçüde liderlik edebilme fırsatını elde edebilirsiniz” dedi.

Konferansın sonunda kapanış konuşmasını yapan AİSYEM Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, AİSYEM Müdürlüğü olarak, marka profillerine uygun faaliyetleri giderek arttırdıklarını özellikle, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine ve kariyer performanslarına dönük daha fazla değer katmaya odaklı programlara devam edeceklerini belirterek Taylan Kozacıoğlu’na katılımından dolayı teşekkür etti. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN