Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

AİSYEM’de KOBİ’lerde Girişimcilik ve İnovasyonun Önemi konuşuldu

24.02.2017
“KOBİ’lerde Girişimcilik ve İnovasyonun Önemi” konulu etkinlik, Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Konferans Salonu’nda, 23 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşti.

Bader Çatı Çözümlemeleri firmasında Finans Yöneticisi olarak görev yapan Dila Acar’ın genç girişimcilerle deneyimlerini paylaştığı konferans büyük ilgi topladı. Öğrencilere kendini tanıtan Dila Acar, öğretmen olarak başladığı hayatına girişimci olarak devam ettiğini belirterek girişimcilik ve yöneticilik alanında yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı. Para yönetiminin oldukça zor bir alan olduğunu vurgulayan Acar, “Kendinizi geliştirecek alanlara yatırım yapmadığınız takdirde, rakiplerinizin gerisinde kalırsınız ve piyasada tutunmanıza imkan kalmaz.” dedi.

Genç girişimcilerin sorularını da yanıtlayan Acar, gençlere rekabetin iyi bir şey olduğunu anlatarak rekabetin yenilenmeyi ve farklılaşmayı sağladığını söyledi. Bununla beraber Acar, gençlere, hedeflerini gerçekleştirebilmek için enerjilerini doğru yere kanalize etmelerini öğütledi.

Programın sonunda AİSYEM Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz, Dila Acar’a öğrencilerimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, gençlere yönelik konferansların  devam edeceğini söyledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN