AGC Basın Ödülleri Atatürk Kongre Merkezi'nde Sahiplerini Buldu

26.04.2023
Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC)’nin düzenlediği ‘AGC Basın Ödülleri Töreni’, 26 Nisan 2023 tarihinde Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Protokolü, gazeteciler ve aileleri ile davetliler katıldı.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun ve Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un konuşmalarının ardından, jüri heyetinin seçtiği; Yılın Haberi, Yılın Fotoğrafı, Yılın Serbest Fotoğrafı, Yılın Röportajı, Yılın Video Haberi, Yılın Spor Haberi, Yılın Gazete Sayfa Tasarımı, Yılın İnternet Haber Sitesi Tasarımı, Yılın İnternet Haberi, Yılın Radyosu, Jüri Özel Ödülleri ile Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencilerini kapsayan Yılın Öğrenci Haberi, Yılın Öğrenci Fotoğrafı ve Yılın Öğrenci Videosu ödülleri sahiplerini buldu.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.