AFAD'TAN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE BİLGİLENDİRME

02.03.2016
Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın İl Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), 29 Şubat 2016 tarihinde Merkez Kütüphane Önünde arama kurtarma ekipmanlarının tanıtımını yaptı.

Öğrencilere broşür dağıtılarak arama kurtarma ekipmanlarının tanıtıldığı etkinlikte AFAD İl Müdürü Recep Coşkun Deprem Haftası (1-7 Mart) olması nedeniyle böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti. Bu tür ekinliklerle öğrencileri bilinçlendirmeyi ve duyarlılığın arttırılmasını hedeflediklerini dile getiren Coşkun, ayrıca il genelinde hafta boyunca eğitim ve tanıtımların devam edeceğini belirtti.

Etkinliğin ardından AFAD İl Müdürü Recep Coşkun, AFAD Eğitim Şube Müdür Vekili Murat Kent ve arama kurtarma ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi.