Üniversitemiz adına etkinlikte yer alan ADÜZEYMER Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, “Mutfakta Zeytinyağı Kullanımı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi kapsamında, zeytinyağının mutfak kullanımı ile ilgili örnek uygulamalar da sunuldu.
Etkinlikte, ADÜZEYMER Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz ve Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri de yer alarak, zeytinyağına dair bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaştı.
Üniversitemizde Kurumsal Akreditasyon ve Akademik Yıl Hazırlıkları Görüşüldü
Üniversitemizde, Vefatının 64. Yıl Dönümünde Adnan Menderes’i Andık
Üniversitemizde Personelimize Yönelik Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi
Anadolu Selçuklularının Bilinmeyen Kenti Kalehisar’da Arkeolojik Kazılar Sürdürülüyor
Akademisyenlerimizin Yer Aldığı Proje TÜBİTAK 3005 Kapsamında Destelenmeye Hak Kazandı
Öğretim Üyemiz COST Aksiyonunda Uluslararası Başarı Elde Etti
Üniversitemizden Gastronomi Alanında Tarihi Bir Başarı
Kariyer Planlama Dersleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu