Üniversitemiz adına etkinlikte yer alan ADÜZEYMER Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, “Mutfakta Zeytinyağı Kullanımı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi kapsamında, zeytinyağının mutfak kullanımı ile ilgili örnek uygulamalar da sunuldu.
Etkinlikte, ADÜZEYMER Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz ve Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri de yer alarak, zeytinyağına dair bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaştı.
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Katıldı
Öğretim Üyemizin Ortak Yazarı Olduğu Kitap Raflarda Yerini Aldı
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Kapsamında “İş’te Mobbing” Adlı Seminer Verildi
Rektörümüz, Daire Başkanları ile Toplantı Gerçekleştirdi
Rektörümüz, EGEKAF’25 Hazırlıkları Kapsamında Rektörler Koordinasyon Toplantısı’na Katıldı
Rektörümüz Başkanlığında MEYOK Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
Moda Tasarımı Programı Öğrencilerinden Tasarım Seçkileri Sergisi
Depan Biyoteknoloji, Eğitim Semineri Düzenledi
Üniversitemizde “Rektör-Akademik ve İdari Personel Buluşmaları” Devam Ediyor
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu