Üniversitemiz adına etkinlikte yer alan ADÜZEYMER Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, “Mutfakta Zeytinyağı Kullanımı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi kapsamında, zeytinyağının mutfak kullanımı ile ilgili örnek uygulamalar da sunuldu.
Etkinlikte, ADÜZEYMER Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz ve Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri de yer alarak, zeytinyağına dair bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaştı.
Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Yücel Bozdağlıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
Üniversitemizden Litvanya’ya Erasmus+ Programı Kapsamında Akademik İş Birliği Hamlesi
“Şampiyonlar Okulu” Spor Bilimleri Fakültesi Mezunlarını Uğurladı
Üniversitemizde, “Büyük Menderes Vadisinden Türk-Ermeni İlişkilerine Bakış” Paneli Düzenlendi
Üniversitemizde Ameliyathane Teknikerleri Günü Etkinliği Düzenlendi
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi Öğrencilerinden TÜBİTAK 2209-A Başarısı
Üniversitemizde “Bir Sosyoloğun Kariyer Sürecinde Eğitim ve Spor” Başlıklı Seminer Düzenlendi
Yüksek Lisans Öğrencimiz, Antalya Diplomasi Forumu’nda Üniversitemizi Temsil Etti
Köşk MYO Öğrencilerinden 23 Nisan’da Anlamlı Sosyal Sorumluluk Etkinliği
Üniversitemiz Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret: 23 Nisan Coşkusu Mursallı’da Yaşandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu