Üniversitemiz adına etkinlikte yer alan ADÜZEYMER Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, “Mutfakta Zeytinyağı Kullanımı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi kapsamında, zeytinyağının mutfak kullanımı ile ilgili örnek uygulamalar da sunuldu.
Etkinlikte, ADÜZEYMER Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz ve Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri de yer alarak, zeytinyağına dair bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaştı.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu