Üniversitemiz adına etkinlikte yer alan ADÜZEYMER Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, “Mutfakta Zeytinyağı Kullanımı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi kapsamında, zeytinyağının mutfak kullanımı ile ilgili örnek uygulamalar da sunuldu.
Etkinlikte, ADÜZEYMER Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz ve Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri de yer alarak, zeytinyağına dair bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaştı.
TÜBİTAK 2209 Proje Rehberi Destek Asistanı Hizmete Alındı
Üniversitemiz Öğrencisinden Hackathon 2025’te Üçüncülük Başarısı
Üniversitemizde “Aydın’da Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm” Konferansı ve Paneli Düzenlenecek
Öğretim Üyelerimiz 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmen Akademileri Açılış Töreni’ne Katıldı
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Üniversitemizde MEYOK Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Milli Eğitim Bakan Danışmanı ve Yazar Mahmut Bıyıklı’yı Makamında Ağırladı
Üniversitemizde Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Hazırlıklar Sürdürülüyor
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu