Üniversitemiz adına etkinlikte yer alan ADÜZEYMER Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, “Mutfakta Zeytinyağı Kullanımı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi kapsamında, zeytinyağının mutfak kullanımı ile ilgili örnek uygulamalar da sunuldu.
Etkinlikte, ADÜZEYMER Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz ve Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri de yer alarak, zeytinyağına dair bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaştı.
Öğrencimiz, 24. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi'nde 3. Oldu
Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Kuşadası Trio, Çanakkale’de Müzikseverlerle Buluştu
Aydın Sanayi Odası’na Üniversite-Sanayi İş Birliği Ziyareti
Üniversitemiz Didim MYO, Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Tanıtıldı
Şehidimiz Piyade Komando Binbaşı Murat Kemal Yetişen, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Depan Biyoteknoloji, Eğitim Seminerlerine Devam Ediyor
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Veteriner Fakültesinde İncelemelerde Bulundu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu