Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜSEM’in Renkli Atölyeleri Aydınlılarla Buluştu

30.10.2017
Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (ADÜSEM) düzenlediği “Renkli Atölyeler” 28-29 Ekim tarihlerinde Forum Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. İki gün boyunca Aydınlılarla buluşan ADÜSEM, eğitimcileri ile birlikte kurs ve sertifika programlarını renkli atölyelerle tanıttı.

Zeytinyağı Tadım Atölyesinde kaliteli zeytinyağının özellikleri ve saklama koşulları ile ilgili bilgi alan Aydınlılar, Ritm Atölyesinde müzikle coştu, Terrarium Atölyesinde son dönemin popüler uygulamalarından mini bahçe uygulamaları ile tanıştı. Aydınlılar ADÜSEM’in olimpiyat madalyalı şefinden İtalyan lezzetleri ve mini kek yapımını deneyimledikten sonra, makyaj uygulamalarını öğrendi.

Etkinliğin keyifli ve verimli geçtiğini ifade eden ADÜSEM Müdürü Prof. Dr. Törün Özer, ADÜSEM’in bugün kendine yatırım yapmak isteyen herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş bir yelpazede 60’a yakın kurs ve sertifika programına sahip olduğunu, bu programları da Adnan Menderes Üniversitesi’nin akademisyenlerinden oluşan eğitimci kadrosu ile sunduklarını ifade etti. ADÜSEM’in Adalet Bakanlığı’ndan yetkili kurum olarak verdiği bilirkişi eğitimlerinin de 4-5 Kasım tarihlerinde başlayacağını söyleyen Özer; programın, alanında 5 yıl deneyimli herkes için gelir sağlayabilecekleri bir iş fırsatı olduğunu sözlerine ekledi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN