Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜSEM Halk Otobüsü Şoförlerine Trafikte Öfke Kontrolü Eğitimi Verdi

18.08.2017
Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM) tarafından düzenlenen “Aydın Özel Halk Otobüsleri Şoförlerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı” 14 Ağustos 2017 tarihinde AİSYEM Binası’nda gerçekleştirildi.

Halk otobüsü şoförlerine “Trafikte Öfke Kontrolü – Stresle Baş Etme ve Olumlu Davranış Kazandırma” konu başlığı altında verilen eğitimde, öfke duygusunun en çok ortaya çıktığı trafikte, öfkeyi minimuma indirerek, öfke ve stresle baş etme tekniklerini öğretmek ve sürücülere güvenli sürücü davranışlarını kazandırmak amaçlandı.

ADÜSEM Müdürü, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, toplum yararını gözeterek düzenledikleri bu eğitimde,  bir kentteki eğitimin en üst basamağı olarak katkıda bulunmak için var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı. Prof. Dr. Özer “Eğitmenlerimizin tamamı akademisyen. Biz de bu eğitimlerimizi sadece üniversite öğrencileriyle değil, aynı zamanda Aydın halkıyla da paylaşmak istiyoruz. Bilgi, en değerli şey, bilgi olmadığı sürece atılan her adım eksik kalacaktır.” dedi.

S.S.133 Nolu Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ise bu eğitimler sayesinde Aydın halkına verilen hizmetin kalitesinin artacağına inandıklarını söyleyerek, hizmet içi eğitim programının düzenlenmesinde katkıları olan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan'a ve Rektör Yardımcımız ADÜSEM Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Törün Özer'e, Uzman Psikolog Evrim Erdoğan'a ve ADÜSEM Eğitim Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN