Eğitimler, iki gün boyunca toplam 16 saat teorik ve uygulamalı olarak yapıldı. Eğitimin teorik anlatımı, AİSYEM Binası’nda gerçekleştirilirken, uygulamalı tadım Aydın Ticaret Borsası laboratuvarında yapıldı.
Aydın Ticaret Borsası tadım panelistlerinden aynı zamanda Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Renan Tunalıoğlu ve Panel Başkanı Öğr. Gör. Burcu Keser koordinatörlüğünde gerçekleşen “Zeytinyağı Tadım Eğitiminde”, Aydın Ticaret Borsası tadım panelistlerinden Yusuf Küçük, Gülsün Bulut, İdris Kurt, Barış Şenol, Aysun Uğur ve Celil Oruç zeytinyağı ile ilgili temel bilgileri katılımcılar ile paylaştı. Zeytinyağı sektörünün yaşadığı kalite sorununu çözebilmek, iç tüketimi arttırabilmek ve tüketicilerin aldatılmasını önlemek için zeytinyağı tadım ( duyusal analizler ) konusunda bilinçlenmenin büyük bir önem taşıdığını vurgulayan panelistler, tadım eğitimleri ile tüketicinin doğru zeytinyağını tanımasının ve tüketmesinin hedeflendiğini belirtti.
On altı katılımcının zeytinyağının ağaçtan soframıza kadar uzanan sürecini ve kaliteli zeytinyağını diğer yağlardan ayırmanın inceliklerini öğrendiği Eğitimin son gününde, Zetay Zeytinyağı Fabrikası Müdürü Dursun Ertürk’ün desteğiyle zeytinyağı fabrikası gezisi gerçekleştirildi.
Doktora Öğrencilerimize, TÜBİTAK'tan 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Desteği
Öğrencimize, Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığından Ödül
Kampüsümüzde, Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlamaya Devam Ediyoruz
Nazilli MYO’da Kızılay Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi
Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu, "Spotlight" Filmi ile Gazeteciliği Keşfetti
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu