Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜSEM’DEN KİŞİSEL GELİŞİM VE KARİYER ZİRVESİ

31.10.2016
Üniversitemiz Sürekli Araştırma Merkezi (ADÜSEM) tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim ve Kariyer Zirvesi, 22 Ekim 2016 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Kariyer yapmak isteyen öğrenciler, gençler, üniversite öğrencileri, yeni mezunlar, iş arama sürecinde olanlar ve iş değiştirme niyetinde olanların yanı sıra güzel ve etkili konuşmak, ekiplerini daha başarılı yönetmek isteyen liderler, iş değiştirmek isteyen profesyoneller, patronlar, yöneticiler ile sektöre dair bilgi edinmek isteyen kişilere yönelik gerçekleştirilen zirve yoğun katılımla gerçekleşti.

Zirve NTV Spikeri Erhan Ertürk, Borusan Manheim Genel Müdürü Zafer Terzioğlu ve Bozatlı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Nili Bozatlı Bakır’ın katılımıyla gerçekleşirken, Sosyal Medya Fenomenleri Ömer B. ve Metin Saygın da programa renk kattı.

Tüm gün süren eğitimler sonunda katılımcılar, uluslararası geçerliliğe sahip Etkili İletişim, Kariyer Yönetimi, Liderlik, Beden Dili ve Girişimcilik sertifikaları almaya hak kazandı.

Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, eğitmenlere Üniversitemiz hediyelerini vererek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN