Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜFEST Coşku ile Başladı

07.03.2022
ADÜFEST Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri, 7 Mart 2022 tarihinde Üniversitemiz Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu’nda başladı.

Açılışa; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Dans gösterilerinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, bilimsel donanımın yanı sıra kültürel ve sosyal etkinliklere büyük önem verdiğini ifade etti.

ADÜFEST’in Şenlik Havasını Yaşatmasını Amaçlıyoruz

Öğrencilerin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Önceliğimiz, öğrencilerinin her güçlüğe ve yeniliğe hızla uyum sağlayabilme yeteneğine sahip, açık görüşlü, etik, öğrenmesini bilen ve seven, derinlikleri olan bireyler olarak hayata atılmalarını sağlamak. ADÜFEST’in şenlik havasını yaşatmasını amaçlıyoruz. Spor etkinlikleri ile başlayıp kültür sanat etkinlikleri ile taçlanacak olan Ramazan Ayı’na özgü etkinliklerin de yer alacağı şenliklerin verimli geçmesini temenni ediyorum. Hayırlara vesile olsun.” dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Burçin Ölçücü’nün çiçek takdiminin ardından Tıp Fakültesi ve Köşk Meslek Yüksekokulu’nun basketbol karşılaşması Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in hava atışıyla başladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in halı sahada Veteriner Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi futbol maçının ilk atışını gerçekleştirmesiyle spor müsabakaları başladı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN