Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ MEZUNLARINI UĞURLADI

24.05.2016
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan öğrencilerini 18 Mayıs 2016 tarihinde Ziraat Fakültesi Güney Yerleşkesinde gerçekleştirdiği törenle uğurladı.

Törene Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer ve Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

KENDİNİZE İNANIN, GÜVENİN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Ziraat Fakültesi Folklor Topluluğu gösterisi izleyenlerden tam not aldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı törende gerçekleştirdiği konuşmada aldıkları eğitimin kendilerini çok iyi yerlere taşıyacağına olan inancının tam olduğunu söyleyerek; “Sevgili öğrenciler, Fakültemiz, Üniversitemizin en iyi fakültelerinden biri. İyi bir eğitim aldınız. Bu aldığınız bilgilerinizi iş hayatında kullanacaksınız. Çok iyi yerlere geleceksiniz. Yeter ki kendinize güvenin.” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek; “Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin. Burada aldığınız eğitimle mesleğinizi nerede yaparsanız yapın, en iyisini elde edeceğinizden şüphemiz yok. Kendinize inanın ve çok çalışın. Bizler her zaman yanınızdayız.” dedi. Kutlama mesajlarının okunmasının ardından, derece alan öğrencilere ödülleri ve tüm mezun öğrencilere başarı belgeleri verildi. Tören keplerin atılması ile son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN