Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ, YÖK SANAL FUARDA YERİNİ ALDI

04.08.2020
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl tercih yapacak adaylar için üniversitelerin ve programlarının tanıtılmasına yönelik dijital ortamda planlanan ve Üniversitemizin de içinde bulunduğu "Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020" adıyla düzenlenen sanal fuar, 4 Ağustos 2020 tarihinde başladı. Fuar 7 Ağustos tarihine kadar açık kalacak.

Pandemi sürecinde olası riskleri en aza indirgeyerek öğrencilerin tercih edeceği üniversiteyi ve programı dijital ortamda yakından tanıtmayı hedefleyen fuar 4 gün boyunca öğrencilere rehberlik edecek. 200 yükseköğretim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilen sanal fuarda öğrenciler merak ettikleri hususlarda bilgilendirebilecek.

Üniversite tercihi yapacak gençlere yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkanları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yükseköğretim potansiyelinin ve öğrencilere sunulan imkanların anlatılmasının hedeflendiği fuara https://sanalfuar.yok.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilecek. Üniversitemize ulaşmak isteyen adaylar için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sanal fuar alanı 2. Salonda yer almaktadır.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN