ADÜ Üniversiteler Arası Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor

23.12.2015
Üniversitemiz ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Üniversiteler arası Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakaları 22 Aralık 2015 tarihinde ADÜ Spor Salonu’nda başladı.

Turnuva açılışına, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BiRCAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Prof. Dr. Törün ÖZER, personellerimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BiRCAN, Üniversitemizin Üniversiteler arası Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakalarına ev sahipliği yapmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek maçlarda takımlara başarılar diledi.

Üniversitemiz ev sahipliğinde 26 Aralık’a kadar devam edecek müsabakalara katılan üniversiteler şöyle sıralanıyor: Adnan Menderes Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ege Üniversitesi.