ADÜ Teknokent'ten Elektroffice Firmasına KOSGEB Desteği

25.04.2019
Teknokent firmaları arasında faaliyet gösteren “Elektroffice Yazılım ve Danışmanlık Firması” 'KOSGEB' tarafından Girişimcilik Desteği kapsamında verilen 50.000 TL hibe desteğini almaya hak kazandı.

Eylül 2019’dan bu yana Teknokent AŞ bünyesinde çalışmalarını sürdüren “Elektroffice” firması, yedi ay gibi kısa bir süre içerisinde hazırlanan “Sosyal Mühendislik” konulu proje ile girişimcilik destek programından 50.000 TL hibe desteği almaya hak kazandı. Proje, Elektroffıce firmasının sahibi Elektronik Mühendisi Göktan Kırağ tarafından hazırlandı.

ADÜ Teknokent’te, “Kişisel ve İşletmelere Özel Yazılım Çözümleri ile Devlet Destek ve Teşvikleri Danışmanlığı” alanında faaliyet gösteren Elektroffıce Yazılım ve Danışmanlık firması, kısa sürede birçok atılımda bulunup destek ve hibeler konusunda gerekli girişimlere girerek partnerleri ile çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.