ADÜ Teknokent’te Melek Yatırımcı Buluşması Gerçekleşti

20.09.2024
ADÜ Teknokent’te ADÜ Teknoloji Transfer Odası (TTO) faaliyetleri kapsamında, 18 Eylül 2024 tarihinde Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Buluşması gerçekleşti.

ADÜ Teknokent’in yatırım almak isteyen startupları ile Şirket ortağı Melek Yatırımcı Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan’ı bir araya getiren organizasyona, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Toplantı açılışında, ADÜ Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akkaya, firmaların yatırım alması hususunda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Hazine ve Maliye Bakanlığınca verilen Bireysel Katılım Yatırımcı (BKY) lisansına sahip bir melek yatırımcı olduğu belirtilen Mehmet Buldurgan, konu hakkında sunum gerçekleştirerek katılımcılara girişimcilik ve melek yatırımcılık hususlarında bilgi verdi.

Organizasyon, birebir yatırım görüşmelerine geçilmesi ile sona erdi.