Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Teknokent 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenlendi

10.04.2023
Aydın Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş. 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Yönetim Kurulu üyeleri, Bakanlık temsilcisi, ADÜ Teknokent Mali Müşaviri ve uzmanları katıldı.

Toplantı başkanlığına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in oy birliği ile kabul edildiği toplantı gündeminde, ADÜ Teknokent A.Ş. 2022 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile 2022 yılı bilanço ve gelir-gider bilgilerine yer verilerek raporlar ve hesaplar görüşüldü.

Yeni Yönetim Kurulu seçiminin gerçekleştirildiği toplantıda; Yönetim Kurulu üyeliklerine oy birliği ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesini temsilen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Cumali Öksüz ile Genel Sekreter V. Doç Dr. İbrahim Gökdaş, Prof. Dr. İsmail Böğrekçi ile Mehmet Sabuncu ve Mustafa Özalp seçildi.

Toplantı, gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN