Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ, Sağlık Turizminde Teknolojisi ve Uzman Kadrosuyla Fark Yaratıyor

29.08.2023
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ender Ceylan liderliğindeki cerrahi ekibi, Üniversitemiz Hastanesine meme küçültme operasyonu için başvuran Jenna Doreen Öz’e, gerçekleştirdikleri operasyon ile önemli bir başarıya imza attı.

Sağlık turizmi kapsamında Üniversitemiz Hastanesine başvuran Jenna Doreen Öz, operasyon süreci boyunca ve sonrasında herhangi bir ağrı hissetmediğini vurguladı. Hastane personeli ile ekip üyelerinin profesyonel ve ilgili olduklarına değinen Öz, sonuçtan son derece memnun kaldığını ifade ederek aynı sorunları yaşayan diğer bireylere ADÜ Hastanesini rahatlıkla tavsiye edeceğini belirtti.

Dr. Öğr. Üyesi Ender Ceylan, “Son yıllarda sağlık turizmi, sağlık hizmetlerini almak için farklı coğrafyalara seyahat eden bireyler için giderek popüler hale geliyor. Bu kapsamda, hastanemiz bir kez daha kaliteli sağlık hizmeti ve profesyonel yaklaşımıyla öne çıkıyor.” dedi.

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ender Ceylan ve ekibini tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN