Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Manga ile Coştu

03.10.2019
Üniversitemiz 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Konseri kapsamında Manga Grubu, 1 Ekim 2019 tarihinde ADÜPARK’da sahne aldı.

Konser öncesi gerçekleşen ColorParty etkinliğinde gençler doyasıya eğlenirken, renkli etkinliğin ardından MC Aras Totales, DJ Umur Kaya ile Cheseebrothers şovlarıyla sahnede yerini aldı.

Manga En Güzel Şarkılarını ADÜ Öğrencileri ve Aydın Halkı için Söyledi

Yoğun bir katılımla gerçekleşen konserde, öğrencilerimiz ve Aydın halkı doyasıya eğlenerek şarkılara eşlik etti.

Öğrencilerimize, 2019-2020 Akademik Yılı’nın hayırlı uğurlu olmasını dileyerek başladığı konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir; güzel ve enerji dolu bir başlangıç yaptıklarını söyleyerek bu temponun ve enerjinin tüm yıl devam etmesini diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Bizler sizleri evlatlarımız olarak görüyoruz. Manga grubunu çok sevdiğinizi bildiğimiz için onları söz verdiğimiz gibi sizlerle buluşturduk. Bu coşkulu performansları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu enerji dolu atmosferin yıl boyunca derslerinize de yansımasını temenni ediyorum. Allah derslerinizde zihin açıklık versin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

Manga Grubu adına solistleri Ferman Akgül’e çiçeklerini ve Üniversitemiz hediyelerini veren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ayrıca konserin düzenlenmesinde emeği geçen sponsor firmalara teşekkür belgelerini ve plaketlerini takdim etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN