Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ, Kültür ve Spor Merkezi Haline Gelecek

26.12.2019
Üniversitemizde Mayıs ayında gerçekleşecek olan Koçfest Üniversite Spor Oyunları öncesi yerinde incelemelerde bulunan heyet, 25 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’le bir araya geldi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Günay, Genel Sekreter Erdoğan Çelebi ve sponsor firma Koç Topluluğundan yetkililerin gerçekleştirdiği ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra, Genel Sekreterimiz Baki Aslantaş, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Hacı Murat Şahin, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Reşat Kartal yer aldı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olarak önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Koçfest Spor Oyunları organizasyonuyla ADÜ, kültür ve spor merkezi haline gelecek. Farklı branşlarda çok sayıda sporcuyu Üniversitemizde ağırlayacağız. Bu organizasyonu, gençler arasındaki birlik ve beraberliğin pekişmesi adına önemli bir fırsat olarak görüyor, müsabakaların kardeşlik ve barış içinde, huzurlu bir ortamda sportmence gerçekleşmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Üniversitemizdeki tesislerin incelemelerini gerçekleştiren heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e forma hediye etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN