ADÜ KİTAP OKUYOR

31.03.2017
Üniversitemiz 53. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında, 30 Mart 2017 tarihinde ‘Kitap Okuma Eylemi’ düzenlendi .

Üniversitemiz Merkez  Kütüphanesi önünde yapılan etkinliğe, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, İl Halk Kütüphanesi Müdürü  Ahmet Kaya, Üniversitemiz Kütüphanesi personeli, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı

Kocatürk Sağlık Koleji öğrencilerinin de  ‘Kitap Okuma Eylemi’ne destek verdiği etkinlikte konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, hayatında kitapların özel bir yer tuttuğunu söyleyerek, kitap okuma alışkanlığının 7 den 70’e herkese kazandırılması gerektiğini belirtti. Bugünün, Regaip Kandili olması dolayısıyla ayrı bir öneme sahip olduğunu  ifade eden Prof. Dr. Özer, İslam Dininde okumanın ve ilmin ayrı bir yeri olduğuna dikkat çekti. Etkinliğin sonunda,  Semerkand Vakfı tarafından  desteklenen, Bilim ve Medeniyet Topluluğu, katılımcılara kandil simidi dağıttı.