Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Kan Bağışında Tüm Üniversiteler Arasında Birinci, Ramazan Paketi Dağıtımında Üçüncü Sırada

05.04.2016
Üniversitemiz Kızılay Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ayten Can, Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol, Organizasyon Sorumlusu Cemile Harman ve Üniversitemiz Kızılay Topluluğu Başkanı Kezban Çetin, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 25 Mart 2016 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol, Rektörümüze kan bağışı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şenol, Üniversitemizden güz döneminde 2 bin 840 ünite kan bağışı yapıldığını ve bu sayıyla Üniversiteler arasında öğrenci sayısına oranla Türkiye sıralamasında 1.sırada yer aldığını belirterek desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür etti.

Üniversitemiz Ramazan Paketi Dağıtımında İlk Üçte

Üniversitemiz İhtiyaç sahiplerine yardım toplanmasında Kızılay’la işbirliğinde bulunarak 2015 yılında yardım kampanyası için hazırlanan Ramazan Paketlerinin dağıtımında da Türkiye’de üçüncü sırada yer aldı.

 Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan; öğrencilerimizin ve personelimizin gösterdiği duyarlılıktan dolayı memnuniyetini dile getirirken, Kızılay’ın topluma faydalı olabilecek her türlü çalışmasına Üniversite olarak katkı sağlayacaklarını söyledi.                                

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN