Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ İNOVET Topluluğu “İş Hayatına Hazırlık Temel Eğitimi” Etkinliği Düzenledi

28.12.2023
Üniversitemiz bünyesinde çalışmalarını sürdüren İnovasyon ve Girişimcilik Topluluğu (ADÜ-İNOVET) 20 ve 21 Aralık 2023 tarihlerinde Mehmet Tüylüce eğitmenliğinde “İş Hayatına Hazırlık Temel Eğitimi” başlıklı etkinliği gerçekleştirdi.

Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Üniversitemiz İNOVET Öğrenci Topluluğu ve Veteriner Fakültesi öğrencileri katıldı. Etkinliklerde konuşma gerçekleştiren eğitmenler, “İşveren Gibi Düşünmek, Mülakat Teknikleri, Beni İşe Almalısın Çünkü, Mülakatta Beden Dili, Etkili CV Hazırlama Yöntemleri” konularında katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlik sonunda eğitmenlere katkılarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edilirken İNOVET Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kaya etkinlik için destekleriyle her zaman yanlarında olan başta Üniversitemiz Rektörlüğüne, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Veteriner Fakültesi Dekanlığına, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı, İş Kulübü Lideri Mehmet Tüylüce’ye teşekkürlerini iletti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN