Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ İNOVET Topluluğu “İş Hayatına Hazırlık Temel Eğitimi” Düzenledi

28.12.2022
Üniversitemiz bünyesinde çalışmalarını sürdüren İnovasyon ve Girişimcilik Topluluğu (ADÜ-İNOVET) 21-23 Aralık 2022 tarihlerinde Gül Yıldız ve Mehmet Tüylüce eğitmenliğinde “İş Hayatına Hazırlık Temel Eğitimi” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Ulutaş, Fakülte Sekreteri Murat Durmaz ve Veteriner Fakültesi öğrencileri katıldı. 

Mezuniyet sonrası fayda sağlayacak bilgileri öğrencilerle paylaşan eğitmenler “İşveren Gibi Düşünmek, Mülakat Teknikleri, Beni İşe Almalısın Çünkü, Mülakatta Beden Dili, Etkili CV Hazırlama Yöntemleri” konularını geniş bir bakış açısıyla değerlendirdi.

Etkinlik sonunda eğitmen hocalarımıza teşekkür belgelerini takdim eden İNOVET Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kaya, destekleriyle her zaman yanlarında olan başta Üniversitemiz Rektörlüğüne, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Veteriner Fakültesi Dekanlığına, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı, İş Kulübü Lideri Gül Yıldız ve Mehmet Tüylüce’ye teşekkürlerini iletti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN