ADÜ Hastanesi Sağlık Ekiplerinden, Huzurevindeki Yaşlılarımıza Anlamlı Ziyaret

17.07.2023
Üniversitemiz Hastanesi Sağlık ekipleri, 14 Temmuz 2023 tarihinde Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette; huzurevinde kalan vatandaşların sağlık durumları kontrol edilirken muayene olan hastaların tedavilerine Üniversitemiz Hastanesinde devam edilmek üzere gerekli işlemleri başlatıldı.

Muayene esnasında Huzurevinde kalan yaşlılar ile sohbet ederek muayene eden Üniversitemiz Hastanesi Sağlık ekibi, hem sağlıklarına hem gönüllerine dokunmanın mutluluğunu yaşadı.

Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Avcil, “Bu anlamlı ziyaret sayesinde, Üniversitemiz Hastanesi doktorlarının özverili çalışmaları ile birlikte sağlık hizmetlerinin sadece hastane ortamında değil, toplumun farklı kesimlerinde de erişilebilir olması gerektiğinin ve toplumun yaşlı bireylerinin sağlık ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşmanın önemi vurgulandı.” dedi.