ADÜ Haber Dergisinin Yeni Sayısı Çıktı Online Okuyabilirsiniz

22.04.2020
ADÜ Haber Dergisi Mart sayısı çıktı.

Üniversitemizdeki yapılan çalışma ve etkinlikler, bilimsel projeler hakkında bilgi veren derginin Mart sayısında Koronavirüse karşı personel ve hasta sağlığını koruyacak tedbirleri hızla uygulamaya geçiren ülkemizdeki ilk sağlık kuruluşlarından biri olan Üniversitemiz Hastanesinde uygulanan sistem hakkında bilgi verildi.

İlimizin, Üniversite yapılan çalışmaları yakından takip etmesi amacıyla son yapılan çalışmaların okuyucularla paylaşıldığı dergide, ADÜZEM Eğitim Portalı hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Bahar yarıyılında gerçekleşecek olan uzak eğitim için öğrencilerimize nitelikli ve etkileşimli bir ortam sağlandığı okuyuculara aktarıldı.

Üniversitemiz Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Güliz Uyar Güleç, Çin’in Vuhan kentinde 2019 Aralık ayında ortaya çıkmasının ardından dünyayı kasıp kavuran ve pandemi olarak ilan edilen Koronavirüsü hakkında merak edilen sorulara açıklık getirdi.

ADÜ Haber Dergisine Ulaşmak için: Tıklayınız