Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Haber Dergisinin 100. Sayısı Aydın Basını ile Birlikte Kutlandı

15.02.2016
ADÜ Haber’in 100. Sayısı onuruna gerçekleştirilen Sergi ve Kokteyl, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Prof. Dr. Törün ÖZER ve Prof. Dr. Mustafa Ali SARILI, Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN, Aydın’da görev yapan gazeteciler ile basın kuruluşlarının temsilcileri ve personelimizin de katıldığı bir törenle 15 Şubat 2016 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirildi.

ADÜ Haber 100.  Sayı Sergisin açılış kurdelesini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özgür  TOPALOĞLU, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra ŞENER, Aydın Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet AYDIN, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arş. Gör. Ali Emre DİNGİL kesti.

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından çıkarılan ADÜ Haber Dergisinin yayımlanmış bütün koleksiyonunun görücüye çıktığı sergi sonrasında, 100. Sayı kutlamaları kapsamında pasta kesimi gerçekleştirildi. Oldukça samimi bir havada geçen kokteylde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Aydın’da görev yapan gazetecilerle birlikte sohbet ederek basın mensuplarının soru ve önerilerini dinledi. Kokteylde, Müzik Öğretmenliği 3. Sınıf Öğrencileri Ali Güney ve Burak Usluer; Piyano ve Ney’in mükemmel uyumuyla davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. 

ADÜ Haber Sergisi Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN