Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu, Fotoğraf Çekimi Etkinliği Düzenledi

12.01.2024
Üniversitemiz Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile Magnesia Antik Kenti ve Kuşadası'nda fotoğraf çekimi etkinliği düzenledi.

Etkinliğe, Topluluk Danışmanı ve Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Emre Dingin, Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü Genç Ofisi yetkilileri Özlem Çiner, Semih Özen, Topluluk Başkanı Egemen Gülmüş, yönetim kurulu üyeleri ve topluluk üyesi öğrenciler katıldı.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Topluluk Başkanı Egemen Gülmüş, geleceğin gazetecileri olan topluluk üyeleri ile tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yönetimine ve Aydın Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Etkinlik, Doç. Dr. Ali Emre Dingin tarafından öğrencilere fotoğraf çekimi konusunda eğitim verilmesinin  ardından öğrencilerin Magnesia Antik Kenti, Kuşadası Güvercin Kale ve Kuşadası gezisi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN