Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi (ADUFMBD) 2024’te Okurlarıyla Buluşacak

22.01.2024
Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü, yeni bir bilimsel dergiyi okuyucuyla buluşturmaya hazırlanıyor. ADÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi (ADUFMBD), temel bilimler ve mühendislikte gelişmeleri içerecek bilimsel makalelerin yayımlamasını ilke edinerek araştırmacıların bilim ve teknolojideki bilgi ve becerilerini, ulusal ve uluslararası literatürde paylaşmayı ve tartışmayı amaçlıyor.

Editörlüğü Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Sürmen tarafından üstlenilecek olan ADÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi’nin ilk sayısı, Haziran ayında okurlarıyla buluşacak.  Editör yardımcılığı görevini Doç. Dr. Korhan Günel ve Doç. Dr. Emrah Hiğde’nin üstlendiği derginin yılda iki kez yayınlanması hedefleniyor.

Üniversitemiz adına bu önemli girişimin desteklenmesi ve akademik katkıların sunulması için Fen Bilimleri Enstitüsü, temel bilimler ve mühendislik alanlarındaki tüm akademisyenlerimizi, öğrencilerimizi ve araştırmacıları dergiye araştırma makaleleriyle katkıda bulunmaya davet ediyor.

Dergiyle ilgili detaylı bilgilere ve makale gönderme prosedürlerine ulaşmak için derginin resmi web sitesini (https://dergipark.org.tr/tr/pub/adufmbd) ziyaret edebilirsiniz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN