Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Ece Seçkin Şarkıları ile Doyasıya Eğlendi

01.06.2022
26. ADÜFEST Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında 30 Mayıs 2022 tarihinde Üniversitemiz Binali Yıldırım Spor Kompleksi Stadyumu’nda Ece Seçkin konseri gerçekleşti.

Konsere; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Prof. Dr. Ali Akyol, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe, Personel Daire Başkanı Gökhan Ülkü, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. Faruk Uludağlı, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Program boyunca öğrencilerimiz, Warm Up, Musdef&Og Veteran ve Random’un sahne gösterileri ile keyifli anlar yaşadı.

Gecenin sonunda sahne alan Ece Seçkin’e teşekkür ederek plaket takdim eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizin son dönemdeki başarıları ile gurur yaşattığını belirterek “Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı, Üniversiteler Arası Basketbol Süperlig Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü oldu. Üniversitemiz Futbol Takımı, Üniversiteler Arası Futbol Süper Lig’inde mücadele ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Üniversitemiz Atletizm Erkek Takımı ise Türkiye Üniversitelerarası Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu. Bütün bu başarılar ‘Şampiyonlar Okulu’ unvanımıza güç katıyor. Bu başarıda payı olan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

26.’sı gerçekleştirilen ADÜFEST ile öğrencilerin pandemi döneminde yaşadığı sıkıntılı sürecin tamamen geride kalmasını istediğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, tüm öğrencilere iyi eğlenceler diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN