ADÜ Doğa Topluluğu Üniversitemizde 1500 fidanı Toprakla Buluşturdu

02.12.2015
ADÜ Doğa Topluluğu tarafından Merkez Yerleşke Doğu Kapısı girişinde 2 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte 1500 fidan toprakla buluştu.

İlk fidanı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN toprakla buluştururken, etkinlikte ADÜ Doğa Topluluğu üyeleri ve Aydın Orman İşletme Müdürlüğü personelleri fidan dikti. ADÜ Doğa Topluluğu Başkanı Emin ÖZTÜRK, bu seneki ilk etkinliklerini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ın da desteğiyle gerçekleştirdiklerini söyleyerek katılan herkese katkılarından dolayı teşekkür etti. Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN ile fidan dikimine katılan orman işçileri ve ADÜ Doğa Topluluğu üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. Adnan Menderes Üniversitesi ve Aydın Orman İşletme Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, daha yeşil bir kampüs hedefiyle, 127 dekar alana 3 bin 850 adet fıstık çamı dikilecek.