Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Dergi’nin 3. Sayısı Yayınlandı

24.01.2023
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğrenci Uygulama Dergisi ADÜ Dergi’nin üçüncü sayısı Ocak 2023’te yayınlandı.

ADÜ Dergi’nin Genel Yayın Yönetmenliğini Doç. Dr. Ali Emre Dingin, Yazı İşleri Müdürlüğünü Doç. Dr. Eren Ekin Ercan, Dr. Öğr. Üyesi Hicabı Arslan ve Öğr. Gör. Aslıhan Topal,  Editörlüğünü ise Arş. Gör. Samet Akveran,  Batuhan Yavuz, Aydan Kayhan, Deniz Yıldırım, Şevval Delal ve Simge Şahin üstlendi.

Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencilerinin ders kapsamında yapmış olduğu haberlerin yayınlandığı ADÜ Dergi’nin üçüncü sayısında “Göklerin Yeni Hakimleri Çıldırda Yetişiyor” özel haberinin yanında yaşamdan kültür-sanata, spordan sağlığa, araştırma haberden öğrenci söyleşilerine kadar birçok haber yer aldı.

Öğrenciler ADÜ Dergi’de yayınlanan haberleri ve dergi tasarımını TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ve Genç İletişimciler Yarışması gibi birçok yarışmaya gönderebilecek. Öğrenciler ADÜ Dergi sayesinde hem deneyim kazanacak hem de burada yaptıkları çalışmaları özgeçmişlerinde gösterebilecek.

ADÜ Matbaasında basılan ADÜ Dergi’nin her sayısı dönem sonu olacak şekilde yılda iki sayı çıkarılmaktadır.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN