Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Anaokulu Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

05.06.2023
Üniversitemiz Anaokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni, 2 Haziran 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Öğrencilerin yıl boyunca sosyal, dil ve psikomotor gelişim alanlarında kazandıkları becerilerin sergilendiği törene, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, akademik ve idari personel ile veliler katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Üniversitemiz Anaokulu Müdürü-Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Sibel Güldalı Dereli yaptı. Öğr. Gör. Dereli konuşmasında, “Bu yıl eylül ayında küçük bir aile olarak başladığımız bu yolculuğu öğrenci katılımının artmasıyla büyük bir aile olarak tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sevgili anne ve babalar, çocuğunuzu bizlere büyük heyecanla emanet ettiniz, çocuklarımızın yüreklerinde de aynı sevinç ve heyecan vardı. Bizler ADÜ Anaokulu olarak emanet ettiğiniz değerli varlıklara gücümüz yettiğince önce sevgi ve ilgimizi daha sonra bilgimizi sunduk. Mezun olan öğrencilerimiz için ayrılık vaktidir. Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteklerini esirgemeyen ve çocukların eğitimine katkıda bulunan tüm anne ve babalara teşekkür ederim.” dedi.

Törende mezun olan öğrencilerin gerçekleştirdiği “Minik Eller Grubu Dans Gösterisi”, “Gülen Yüzler Grubu Koro”, “Gülen Yüzler Grubu İngilizce Dans Gösterisi”, “Darbuka/Ritim Show”, “Folklör Gösterisi” izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Tören, mezun olan öğrencilere belgelerinin verilmesi ve kep atma seremonisinin ardından Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu’nun emeği geçen öğretmenleri tebrik etmesi ve çiçek takdimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN