Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ AİLESİ İLK DEFA YENİ YILA KURUMSAL KİMLİK HEDİYELERİYLE GİRDİ

07.01.2016
Bu yıl ilk defa düzenlenen promosyon sürpriziyle Adnan Menderes Üniversitesi Ailesi yeni yılın ilk iş gününden itibaren daha büyük bir motivasyonla iş başı yaptı. Personel ayrımı yapmadan, tüm çalışanlarımıza ulaşacak hediyeler motivasyonu da yükseltti.

Kurumsal ADÜ logolu dosya, lüks tükenmez kalem, araçlar için yapıştırma (sticker), araç kokusu, anahtarlık, seramik kupa, bardak altlığı, not defteri, ajanda, ADÜ logolu magnet, küp notluk, karton çanta ve takvimden oluşan promosyonlar personelimize verildi. Sosyal medya hesabımız ve elektronik posta yoluyla ulaşan mesajlarda, akademik personelin yanı sıra idari ve sözleşmeli personel için de aynı promosyonların hazırlanması büyük memnuniyetle karşılanırken, ince jestinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’a onlarca personelimiz teşekkür etti.

İlk defa gerçekleşen personel hediyeleriyle ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN ekip olmanın önemine dikkat çekerek,“2015 yılında elde ettiğimiz başarılar ve başarılı çalışma temposu bizim için çok önemli. Üniversitemizi Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında görme isteğimiz bizim çalışma şevkimizi arttırırken bu çalışmayı gerçekleştirdiğimiz ekip arkadaşlarımızı, çalışanlarımızı, unutamazdık! Biz, ADÜ Ailesi olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Birlikte omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda, ayrım gözetmeksizin Adnan Menderes Üniversite Ailesinin bir parçası olan tüm çalışanlarımıza karınca kararınca bir yeni yıl hediyesi vermek istedik. Hediyelerimizle kurumsal kimliğimiz de pekişecek. En iyiye ulaşma yolunda çalışmalarımız, projelerimiz ve yatırımlarımız artarak 2016’da da devam edecek. Aydın'da marka bir kurum haline geldik ve bu titiz çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 2016, hayırlara vesile olur inşallah” diye konuştu. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN