Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

08.07.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in ev sahipliğinde Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde, ADÜ ailesi bir araya geldi.

Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleşen geleneksel bayramlaşma törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz,  Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Genel Sekreter Yardımcıları Erdal Meşe ve Aybüke Kurt’un yanı sıra akademik ve idari birim yöneticileri ile personelimiz katıldı.

Atatürk Kongre Merkezi’nde yoğun kalabalıkla gerçekleşen törende konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği ve toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır.” dedi.

   Kurban Bayramı’na yetişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşadığımızı belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizin kıymetli öğrencileri, akademik ve idari personeli başta olmak üzere değerli yüce milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem İslam âlemi, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN