ADÜ Acil Sağlık Çalışanları, Üniversitemizde Düzenlenen Kardiyak Aciller Sempozyumu’na Katıldı

05.01.2024
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı, BZT-Turan Akademi ve Acil Hemşireleri Derneği iş birliğinde düzenlenen ”Kardiyak Aciller Sempozyumu”, acil sağlık ekibini bir araya getirdi.

Sempozyum Onursal Başkanı ve ADÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil'in ve Sempozyum Başkanları Doç Dr. Gülbin Konakçı ile Doç. Dr. Yunus Emre Özlüer'in açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyumda, İzmir ve Aydın’dan gelen alanında uzman eğitimciler, acil serviste hastaya ekip yaklaşımı ve yönetim konularında bilgi verdi.

Sağlık çalışanları, iki gün süren bilimsel program ve uygulamalı kurslar sayesinde hastalara daha etkili ve hızlı müdahalede bulunmaya devam edecek.